Leerhuis 2022

Leerhuis aanpak ouderenmishandeling 2022

Ons Leerhuis over de aanpak ouderenmishandeling heeft tot doel om kennis en vaardigheden van professionals te versterken, in de praktijk toe te passen en vervolgens successen, tips en tops met elkaar te delen. SAOM maakt zich sterk voor verankering van de kennis in de praktijk. Daarom bestaat het Leerhuis uit 2 delen: een congresdag en een terugkomochtend. 


Voor 2022 zijn de data vastgesteld op woensdag 28 september en de terugkomdag is op maandagochtend 7 november. De congresdag wordt in het midden van het land georganiseerd. De terugkomochtend is online.


Op de congresdag  zijn er plenaire sprekers, doe je mee aan ervaringstheater en zijn er workshops. Iedere deelnemer kiest 2 workshops. Vanuit de workshops neem je concrete actiepunten mee voor jouw praktijk.

Tijdens de terugkomochtend ga je samen met de workshopleider in dezelfde groep ervaringen uitgewisseld: deel je hindernissen, ontvang tips en vier je successen met elkaar!

Het Leerhuis wordt georganiseerd conform de dan geldende COVID-19 maatregelen en zal alleen doorgaan als er fysiek bij elkaar gekomen mag worden.

We ontmoeten je graag in september 2022. Let op: met 10% Early Bird Korting als je je inschrijft voor 1 mei!


Wat kun je verwachten?

Boeiende plenaire sprekers

Theatergroep Ervarea laat gespreksvoering zien: wat werkt wel of niet?

Tijd voor uitwisseling met collega's uit het veld
Interessante en interactieve workshops
Klik HIER voor het programma

Praktische informatie

Locatie

Midden van het land

Kosten

€ 265,-- p.p. (BTW-vrij). Maximaal 5 studenten kunnen met aanlevering van een kopie van hun studentenkaart deelnemen voor € 95,--.


Schrijf je je in voor 1 mei? Dan krijg je 10% korting op de deelnemersprijs.


Accreditatie

* V&V : wordt aangevraagd

* Registerplein : wordt aangevraagd


Inschrijven

Schrijf je in via de inschrijfknop. De 1e facturen worden medio-eind juni verzonden. Plaatsing is op volgorde van betaling.