Leerhuis

Leerhuis aanpak ouderenmishandeling 2024: Inschrijven kan nu!!!

Ons Leerhuis over de aanpak ouderenmishandeling heeft tot doel om kennis en vaardigheden van professionals te versterken, in de praktijk toe te passen en vervolgens successen, tips en tops met elkaar te delen. SAOM maakt zich sterk voor verankering van de kennis in de praktijk. te actiepunten mee voor jouw praktijk.


Op donderdag 13 juni 2024 is het zover: de congresdag van het Leerhuis! De dag voor de Internationale dag tegen ouderenmishandeling zal in het teken staan van boeiende plenaire sprekers en interactieve workshops door betrokken, bevlogen deskundigen met veel expertise op hun eigen onderwerp. De congresdag wordt op 1 oktober opgevolgd door de online terugkomochtend. In dezelfde groep als die van de congresdag kijk je terug op hetgeen je sindsdien hebt ervaren, gedaan, opgepakt, ontdekt etc. etc. Leren met en voor elkaar!

De congresdag van het Leerhuis wordt gehouden in Voorthuizen (gemeente Barneveld). Het programma is HIER in te zien en wil je direct inschrijven? Dan kan via de button aan de rechterkant.


We ontmoeten je graag in 2024 in Barneveld!


Boeiende plenaire sprekers

Theatergroep Ervarea laat gespreksvoering zien: wat werkt wel of niet?

Tijd voor uitwisseling met collega's uit het veld
Interessante en interactieve deelsessies
Klik HIER  om in te schrijven